Tuesday, April 20, 2010



опитвайки се да вдъхна малко живот в умиращия черен цвят на чифт велурени кецове, успях някак да задимя кухнята и да се надишам с изпаренията (които всъщност не миришеха токсично- по- скоро на евтин ароматизатор, който още повече ме влудяваше). така става с хората, които не знаят за съществуването на терасите и другото им предназначение, освен да се пуши на тях. в това ми замъглено състояние, жилетката на peachoo + krejberg ми се струва многократно по- уникална, отколкото сигурно е. а може би не- може би наистина е една от най- уникалните дрехи, които съм виждала напоследък и ако не струваше $1,218, бих я купила на момента. намерих я в този блог и не бих могла да съм по- съгласна- би стояла направо епично върху напълно бял тоалет, особено ако е и леко прозрачен. divine, както му се вика на английски.

summaries: i might or might not think that this peachoo + krejberg vest is the coolest thing in existence. if it didn't cost $1,218, i would have bought it right this instant! i got to know about it through this blog and i couldn't agree more- it would look really badass with an all-white ensemble, especially if it so happens to feature some sheer fabrics. divine might just be the best way to describe it.

このpeachoo + krejbergのベストは多分、今まで見たものの中の一番素敵なのかもしれません。値段が$1、218ではなかったら、すぐ買ったなと思っています。見つけたのはこのブログで、書いた方の意見に本当に賛成-全身白のコーディネートに絶対に凄く合うだろうと。

grey; anastasia boutique - accordian vest

No comments:

Post a Comment