Thursday, April 8, 2010

няма какъвто и да било смисъл в писането на публикации в този, пък и в който и да било, моден блог- всичко, което аз, пък и който и да било друг, бих искала да кажа е вече отдавна казано, по по- красив и влияещ на читателя начин. не съм писател, дори не се изразявам толкова добре с думите; на всичкото отгоре и не мисля, че използването на епитети като "ефемерен" или "есенциален" например ще повишат качеството на това, което публикувам- снимка, видео или песен могат да се опишат с хиляди думи, но те пак няма да са достатъчни. всъщност, чрез тези хиляда думи просто ще галя своя интернет-пенис, внушавайки си, че звуча възвишено и красиво. възвишено и красиво за кого, имайки предвид, че повечето блогове вече се превърнаха в един tumblr със замазано каре текст отдолу- източници на красиви материали, много рядко храна за размисъл? (лирическо отклонение: винаги съм се чудила дали изречения, започващи с въпрос, но завършващи с съобщително изречение се пишат с точка или с въпросителен знак в края. всеки, който има светлина по въпроса, нека ме огрее!) с това малко замазано каре текст започвам и аз; опит да водя моден блог номер вече неизвестен.

summaries: you can use this as a welcoming post of sorts, even if it features nothing but my negative attitude towards the place of text in the fashion blogging world. since i find it more or less useless, i'd advice to not really look forward to any long and profound posts- all this blog is going to feature is probably a lot of pictures, a lot of videos and a lot of music i couldn't really care less about. having said that, i'm starting my new blog.

これをうちの”なんちってウエルカム・記事”として思っても良いです。内容、記事のファッションブロギング界での不必要についてのことばかかりなんですが。うちにとって、その記事・文書は多かれ少なかれ意味のないものですから、あんまりうちからの長くて、意味深い記事を期待しない方が良いかもしれません。このブログに載せるのは写真・ビデオ・音楽のみです。それで、このブログを始めます!よろしくお願い致します!

5 comments:

  1. Според мен, се пишат с въпросителен знак накрая.:)

    ReplyDelete
  2. благодаря! разреши въпрос, който наистина ме мъчи от доста време :( ще поправя грешката.

    ReplyDelete
  3. .. или всъщност, ще се насладя на факта, че съм го написала правилно? забавна работа!

    ReplyDelete
  4. i really enjoyed reading your summaries. very nice blog and taste !

    ReplyDelete
  5. thank you, it's nice to hear :)

    ReplyDelete